2017. augusztus 2., szerda

Tisztújítást tartottunk

Tisztújítást tartott a Magyar Kerékpárosklub Székesfehérvár és Térségének területi szervezete. A mai naptól, a helyi területi szervezet vezetőjeként, mint Titkár Bakurecz Ildikó Fox, Titkárhelyettesként Horváth Krisztina és Rimán István, Pénzügyi felelősként Végh Viktória látja el feladatait.

Gratulálunk új tisztségviselőinknek, egyben köszönjük eddigi és jövőbeni fáradhatatlan munkáját Zsihovszky Gábornak, aki aktívan továbbra is szerves része lesz a csapatnak, de ideje nagy részét inkább már családjával kívánja tölteni. Barna Gábor szintén aktív tagja marad a területi szervezetnek, online formában, de sajnos munkája Budapestre szólította, ezért helyi tisztségét nem kívánta meghosszabbítani.

Továbbra sem töltjük tétlenül a nyarat, tagjaink szakmai képzésen és több napos csapatépítőn vesznek részt augusztusban. Mind emellett aktívan készülünk a szeptemberben megrendezendő Lecsófesztiválra, Mobilitás Hetére, Európai Autómentes Napra, Bringás Uzsonnára és az őszi Critical Mass-ra. Mindegyik eseményre színes, szakmai programokkal készülünk, melyekre szeretettel várunk mindenkit!

Részletekért figyeljétek továbbra is facebook oldalunkat!

Magyar Kerékpárosklub Székesfehérvár és Térsége csapata


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése