2016. április 5., kedd

CRITICAL MASS - 2016 április 23., 13:00


A rendezvény célja továbbra is a kerékpározás és a fenntartható közlekedés népszerűsítése, valamint a kerékpárosok biztonságának növelése.

A minél változatosabb időtöltés jegyében több programmal is kedveskedünk a résztvevőknek.
Egy rövid lista azokról, melyekkel biztosan találkozhatsz a 19. CM-en:

- Ügyességi verseny gyerkőcöknek
- GIBBON Slackline
- Belső gumi pumpáló verseny
- Bringás szépségverseny
- KRESZ-totó
...stb...


 A Gaja Környezetvédő Egyesület környezeti tanácsadást, ökológiai lábnyomszámítást végez, ásott és fúrt kutak ammónium, nitrit, nitrát, pH értékét méri.
Hozz magaddal vízmintát!

Az elmaradhatatlan jókedvről és a kiváló zenékről már nem is tennénk említést
smile hangulatjel

A Halesz park területén 10:00 órakor kezdjük meg az előkészületeket, így ha nehéz dobozt cipelő lányokat látnál, ne légy rest segíteni nekik ;-)

Egészen a felvonulás kezdetéig zajlanak majd a programok.

A bringás felvonulás 16:00 órakor veszi kezdetét és az alábbi útvonalon fog haladni. A résztvevők biztonságáról szeretett városunk rendőrei gondoskodnak majd.
(A boly elején haladó rendőr járművet és a segítőket megelőzni TILOS!)

Útvonal: https://www.google.com/maps/d/edit?mid=zE3pDMiNslHo.kDT0FdaKcqIM

A pirossal megjelölt helyeken fogjuk az égbe emelni kétkerekűinket. (Persze, ha több vagy kevesebb kereke van a gépednek, az sem kizáró ok :) )

Fontos kiegészítők, melyekkel emelheted a kör élményét:
(csengő, duda, síp, légkűrt, akciókamera, hordozható hangcucc)

FIGYELEM!
A rendezvényen való részvétel önkéntes. A rendezvényt kiemelt sajtónyilvánosság kíséri. A rendezvényen való részvétellel a résztvevők tudomásul veszik és hozzájárulnak, hogy a rendezvény során kép és hangfelvételek készül(het)nek, melyeken akár felismerhető módon is megjelenítésre kerülhetnek.
A rendezvényen való részvétel során minden résztvevő köteles a közúti közlekedésre alkalmas, megfelelően felszerelt járművel megjelenni, a közúti közlekedés során mindenki köteles betartani a KRESZ előírásait, különös tekintettel a járművezetésre alkalmas állapotban való megjelenést. A KRESZ szabályainak be nem tartásából fakadó kellemetlenségekért, az azokkal összefüggésben esetleg kiszabásra kerülő bírságokért, vagy a résztvevők figyelmetlenségéből fakadó balesetekért stb. a szervezők semmilyen formában nem tehetők felelőssé.
A bukósisak viselése NEM kötelező, viszont AJÁNLOTT!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése