2014. szeptember 29., hétfő

KÖZLEMÉNY

Magyar Kerékpárosklub és annak Székesfehérvár és Térsége Területi Szervezete, illetve a székesfehérvári Critical Mass szervezői, elhatárolódnak mindenfajta önkormányzat/hatóság egyeztetése nélkül történő, közlekedésbiztonságot érintő akcióktól.

Székesfehérváron a Városgondnokság észlelte az egyes KRESZ-táblák alá illegálisan elhelyezett „kivéve kerékpárral” feliratú táblákat. A táblák megtévesztők lehetnek a közlekedésben résztvevők számára. Ezek helyenként balesetveszélyes helyzetet alakítottak ki. A Magyar Kerékpárosklub a balesetmentes, biztonságos közlekedés feltételeinek kialakításáért dolgozik, a közlekedés valamennyi résztvevője vonatkozásában. Az ilyen magánakciókat semmilyen úton nem támogatjuk!

Kérjük a kerékpáros társadalmat, ne csatlakozzanak a hasonló akciókhoz! A hasonló akciók a közlekedőket veszélyeztetik, az eredményekhez nem visznek közelebb. Székesfehérváron folyamatosak a tárgyalások az Önkormányzat illetékes osztályaival a megfelelő feltételek kialakítása érdekében, néhány kisebb lépés már történt is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése